torsdag 18 mars 2010

Första försöket

Smakprovet är inte gjort än, men brödet ser färdigjäst och gott ut!
Så här såg processen ut...
Nu hoppas jag det smakar lika gott som det ser ut också!

4 kommentarer:

  1. Gott eller ej, det är cred med surdegsbröd! Det finns en massa spännande brödrecept i det senaste numret av Le Parfait (http://www.leparfait.se/) som säkert funkar glutenfritt..

    SvaraRadera
  2. Hej Cecilia!
    Nu håller jag tummarna att du har lyckats med ditt surdegsbröd. Bland kan dom glutenfria surdegsbröden bli lite platta - det verkar inte finnas lika mycket jäskraft i dom som i degar med gluten. Men smaken brukar i alla fall bli god. Så jag hoppas att du fick fram ett gott bröd.

    SvaraRadera
  3. Hej igen!
    Oj, vad fint det ser út. Hoppas att det smakade lika gott som det ser ut.

    SvaraRadera
  4. Hur länge i ugnen och i vilket temp? Satte du nån skål vatten längst ner? Förvärmde du plåtarna? Vill ha alla detaljer! =)

    SvaraRadera